Te ndryshme

Kryetari i Këshillit të Bizneseve të Rajonit të Gjilanit Arsim Vranovci u takua me personin i cili ndihmoi në njohjen e Republikës së Kosovës nga shteti i Izraelit, David Ungar-Klein

Read More...

ARSIMI

Drejtori i Gjimnazit Bekim Mustafa, priti nxënësin Olt Bajrami që do t’a përfaqësojë Kosovën në garat ndërkombëtare të Fizikës

Read More...

Viti

Shefi i Zyrës së BE-së në Kosovë Tomas Szunyog qëndroi në Viti

Read More...

Sportet me dorë

Gjimnazi Natyror “Xhavit Ahmeti” fitues i garave komunale në volejboll për djem e vajza

Read More...

Komunikacion

Tejkalim i shpejtësisë, kundërvajtësit i merret patentë shoferi

Read More...

Sportet me dorë

Kjo është tabela në Superliga A në volejboll – femrat

Read More...

Sportet me dorë

Kjo është tabela në Superliga A në volejboll – meshkujt

Read More...

Futboll

FC DRITA pjesmarrës në Asamblenë e Përgjithshme të Asociacionit të Klubeve Evropiane – ECA

Read More...

LAJME

Vajzat e Gjimnazit Natyror “Xhavit Ahmeti” kampione rajonale në futsall

Read More...

Gjilan

KBI I GJILANIT DHE SHH “BEREQETI” NDAJNË 100 PAKO USHQIMORE PËR SKAMNORË

Read More...