Kamenicë

Në Kamenicë arrestohet i dyshuari për armëmbajtje pa leje

Read More...

Kamenicë

Dardanapress organizon ekskursione, vizita objekteve të Trashëgimisë Kulturore

Read More...

Kamenicë

Një jetë nën flamurin e lirisë – Historia e Rafet Isufit, Dëshmorit që ndriçon historinë e Kosovës

Read More...

Kamenicë

Dardanapress përfundon ciklin e trajnimeve me nxënës lidhur me edukimin për Trashëgiminë Kulturore të Komunës së Kamenicës

Read More...

Kamenicë

Dardanapress mbanë trajnimin “Informimi i të rinjve për diverzitetin e trashëgimisë kulturore të Komunës së Kamenicës” 

Read More...

Kamenicë

Komandanti i Stacionit të Policisë në  Kamenicë kapiteni Florim Klaiqi  priti në takim pune një ekip për çështje civile  në situata emergjente nga FSK-ja

Read More...

Kamenicë

Ish-ministri Fatmir Matoshi i bashkohet NISMA-s Socialdemokrate

Read More...

Kamenicë

Pas një shekulli e gjysmë fillon ndërtimi i rrugës Firiqevë-Gjyrishec

Read More...

Kamenicë

Dardanapress mbanë trajnimin: “Informimi i të rinjve me objektet dhe monumentet e Trashëgimisë Kulturore në Komunën e Kamenicës”

Read More...

Kamenicë

Djali i Komandat Shefik Beqiri “Dardani”, falënderon pjesmarrësit e Akademisë Përkujtimore për prindin e tij

Read More...