KRONIKË E ZEZË

Ka ndërruar jetë shoferi i kamionit që u vetaksidentua në Parallovë

Read More...

KRONIKË E ZEZË

Alarm për bomba në disa shkolla në rajonin e Gjilanit

Read More...

KRONIKË E ZEZË

Gjykata dënon me 11 vjet burgim dhe 2000 Euro gjobë, dy të akuzuarit për veprën penale vjedhje grabitqare

Read More...

KRONIKË E ZEZË

Vdekje e dyshimtë në fshatin Koretishtë

Read More...

KRONIKË E ZEZË

U kap serbi që vodhi bashkëkombasin e tij

Read More...

KRONIKË E ZEZË

Një muaj paraburgim, kreu vjedhje grabitqare

Read More...

KRONIKË E ZEZË

Gjobitet shoferi për tejkalim në vijë të plotë

Read More...

KRONIKË E ZEZË

Afër Palestrës “Bashkim Selishta – Petriti” – këmbësori goditet për vdekje në aksident komunikacioni

Read More...

KRONIKË E ZEZË

Katër zyrtarët e Ranillugut lirohen nga akuzat për korrupsion

Read More...

KRONIKË E ZEZË

Gjykata dënon me 5 vjet burgim dhe 1000 Euro gjobë të akuzuarin për veprat penale të grabitjes

Read More...