Show Biz

Shkëlqim Kosova publikon këngën e tij më të re “Malli për Gjilanin”

Read More...

Show Biz

Fero lirohet nga paraburgimi

Read More...

Show Biz

Këngëtari i muzikës popullore Lumbardh Zuka po i radhit sukseset

Read More...

Show Biz

Fero arrestohet nga Policia

Read More...

Show Biz

Meti Maloku del me projektin muzikor “Duro”

Read More...

Show Biz

Martohen Fero dhe Arbenita

Read More...

Show Biz

Këngëtarët Granit Ismajli e Genc Prelvukaj lansojnë këngën e re të tyre “Lek i Madh”

Read More...

Show Biz

Këngëtari Orgest Hoxha sjellë këngën e tij të parë “Eyo”

Read More...

Show Biz

Skenës muzikore i shtohet edhe një këngëtar, ky është Florion Thaçi!

Read More...

Show Biz

Aktivitet i pasur  kulturor për  fëmijët  nga  Diaspora nga Shkolla e Vallëzimit modern “DancingHouse”

Read More...