Muzikë

 

Ansambli “Gjilani” fitues i çmimit të parë në Festivalin “N’konak të Rahovecit na bashkon kënga shqipe”

Read More...

Muzikë

Ansambli Gjilani shkëlqeu në Festivalin e të rinjve Ballkanik në Sandanski-Bullgari

Read More...

Muzikë

U mbajt edicioni i XII i këngës për fëmijë “Lyra” – Gjilan

Read More...

Muzikë

Egzona dhe Gentrit Leka publikojnë këngën e re (VIDEO)

Read More...

Muzikë

Ansambli Gjilani fitues i tri çmimeve të rëndësishme në Festivalin e Këngëve dhe Valleve Popullore “Kaçaniku 2022”

Read More...

Muzikë

Solokëngëtarja Elona Sadiku nga Gjilani fitoi vendin e parë në garat e solokëndimit në Zagreb

Read More...

Muzikë

Dancing House nga Gjilani fiton dy çmime në Shqipëri

Read More...

Muzikë

Kryetari Hyseni pret në takim përfaqësues të Ansamblit Kombëtar të Këngëve dhe Valleve Popullore, në prag të koncertit madhështor

Read More...

Muzikë

Nesër paralajmërohet koncert madhështor në Gjilan

Read More...

Muzikë

AKV “Gjilani” fitues i Festivalit “Flakadani i Karadakut 2022”

Read More...