Sportet me dorë

Vashat e Shmu “Selami Hallaqi” dhe djemtë e Shmu “Abdullah Tahiri” fitues të garave komunale në volejboll

Read More...

Sportet me dorë

Gjimnazi Natyror “Xhavit Ahmeti” fitues i garave komunale në volejboll për djem e vajza

Read More...

Futboll

SHFU “Thimi Mitko” zë vendin e parë ndër meshkuj në garat rajonale në futsall

Read More...

Futboll

Vashat e SHMU “Selami Hallaqi” fituese të garave rajonale në futsall

Read More...

Sportet me dorë

Kjo është tabela në Superliga A në volejboll – femrat

Read More...

Sportet me dorë

Kjo është tabela në Superliga A në volejboll – meshkujt

Read More...

Futboll

FC DRITA pjesmarrës në Asamblenë e Përgjithshme të Asociacionit të Klubeve Evropiane – ECA

Read More...

Sportet me dorë

KV Drita mundi KV Skenderbeun, kryetrajneri Idriz Berisha i kënaqur, por…

Read More...

Sporte të tjera

KGJ Vllaznia nga Shkodra ekipi më i mirë në disiplinën e gjimnastikës në kuadër të Manifestimit Kulturor “Flakadani i Karadakut”

Read More...

Futboll

𝐓𝐣𝐞𝐭ë𝐫 𝐝𝐲𝐠𝐨𝐥ë𝐬𝐡 𝐢 𝐁𝐥𝐞𝐧𝐝𝐢 𝐊𝐫𝐚𝐬𝐧𝐢𝐪𝐢𝐭, 𝐫𝐚𝐝𝐡ë𝐧 𝐞 𝐩𝐚𝐭𝐢 𝐁𝐣𝐞𝐥𝐥𝐨𝐫𝐮𝐬𝐢𝐚

Read More...