Bujqësi

Gjilani shpërndan 300 shtëpiza të bletëve për 54 bletarë

Read More...

Bujqësi

Në komunën e Vitisë deri më sot  janë korrur rreth 60% e sipërfaqeve të mbjellura me grurë  

Read More...

Bujqësi

Rritet numri i fermerëve vitias që aplikojnë për subvencione në Ministrinë e Bujqësisë

Read More...

Bujqësi

Isufi: 792 fermerë të Gjilanit e kanë kryer aplikimin në Drejtorinë e Bujqësisë për subvencione në MBPZHR

Read More...

Tregti/Turizëm

Ksamili dhe Kompleksi Gjilani edhe sivjet krahëhapur pret turistët

Read More...

Bujqësi

50 bujq të komunës së Vitisë përfitojnë folie najloni për kultivimin e shalqirit

Read More...

Ekonomi

Dy kompani shqiptare “GMBH-Kroni” e “SAS Meri Lyon” nënshkruajnë marrëveshje bashkpunimi

Read More...

Ekonomi

Ky është linku ku mund të aplikoni për 100 eurot që ndanë qeveria

Read More...

Ekonomi

Hapet aplikimi për mbështetje prej 100 euro për punëtorët

Read More...

Ndërtimtari

Xhafer Xhelili u zgjodh kryetar i Shoqatës së Inxhinierëve dhe Arkitektëve të Gjilanit

Read More...