Bujqësi

Enver Isufi, njeriu i cili është i dashuruar në plantacionin e pemëtarisë në fshatin Kravaricë

Read More...

Bujqësi

Gjilani shpërndan 140 ton farë gruri për 734 fermerë

Read More...

Bujqësi

Isufi: Vëmendjen po e kthejmë edhe kah bujqësia

Read More...

Bujqësi

Drejtoria e Bujqësisë dhe Pylltarisë në bashkëpunim me Policinë ka ndërmarrë aksion për parandalimin e prerjeve ilegale të pyjeve në komunën e Gjilanit

Read More...

Bujqësi

Debelldeasit të kënaqur me rendimentet dhe kualitetin e patates

Read More...

Bujqësi

Fermeri i njohur vitias Hamdi Hasani nga Debelldeu shprehet i kënaqur për buxhetin e ndarë për ndihmë bujqësi

Read More...

Bujqësi

Komuna  e Vitisë mbajti  diskutimi publik  me fermerët  dhe me përfaqësuesit e biznesit për planifikim të buxhetit 2023-2025

Read More...

Bujqësi

Gjilani shpërndan 300 shtëpiza të bletëve për 54 bletarë

Read More...

Bujqësi

Në komunën e Vitisë deri më sot  janë korrur rreth 60% e sipërfaqeve të mbjellura me grurë  

Read More...

Bujqësi

Rritet numri i fermerëve vitias që aplikojnë për subvencione në Ministrinë e Bujqësisë

Read More...