Libri

Meti REXHEPI: LOJA POETIKE E NJË ROMANI

Read More...

Muzikë

Ismet Bexheti publikon këngën kushtuar Dëshmorit të Kombit Ibrahim Uruqi – Hushi

Read More...

Muzikë

Vali Ranch Resort organizon mbrëmje muzikore me Donika Rushiti

16 Qershor ora 16:00

Hyrja Gratis

Për rezervime dhe informata

+383 45 111 007

+383 45 123 000

Read More...

Muzikë

Flautistja Entela Demi, pjesëmarrëse në ngjarjet e mëdha muzikore

Read More...

KULTURA

Kalendari i aktiviteteve të Komunës së Gjilanit për nder të ditëve të çlirimit

Read More...

Muzikë

Gjilanasja Elona Sadiku shkëlqeu në Ceremoninë Gala, në 25-vjetorin e Çlirimit të Kosovës

Read More...

Muzikë

Në Gjilan do të mbahet “Koncert për të rinj i muzikës moderne”

Read More...

Libri

KËRKIMI I REALITETIT PËRTEJ ABSURDIT NJERËZOR

Read More...

Muzikë

Sumeja Jakupi merr çmimin e parë në “Festivalin e Kënges për Femijë “LYRA”

Read More...

Muzikë

Dritëro Shaqiri publikon këngën e re “Unë jam djeg”

Read More...