Ndërtimtari

Xhafer Xhelili u zgjodh kryetar i Shoqatës së Inxhinierëve dhe Arkitektëve të Gjilanit

Më 14.04.2022 u mbajt mbledhja e parë e kryesisë së Shoqatës së Inxhinierëve dhe Arkitektëve të Gjilanit.

Në ktë takim i zgjodhën organet drejtuese të Shoqatës:

Kryetar Xhafer Xhelili

Nënkryetar:

Donika Hajdari

Feriz Tërstena

Milaim Hyseni

Dhe sekretar

Adnan Syla

Të zgjedhurit morën përgjegjësit (para pozitave) dhe u zotuan për punë me përkushtim, si dhe bashkëpunim me të gjithë anëtarët e shoqatës.

You Might Also Like