Teatër

Teatri i Gjilanit ka filluar provat për shfaqjen më të re, “𝙏𝙤𝙜𝙚𝙧𝙞 𝙣𝙜𝙖 𝙄𝙣𝙞𝙨𝙝𝙢𝙤𝙧𝙞”

Read More...

Teatër

Varg e Vi i ndan 1793 euro për “Talian e Flakës” dhe digjitalizim të biletarisë teatrore

Read More...

Teatër

Bie Perdja! – Mbyllet “Talia e Flakës 2024”, shfaqja “CLUB ALBANIA” e TKK-së duartrokitet gjatë nga publiku

Read More...

Teatër

“Arbri”, shfaqje që vë në pah jo vetëm demencën e një personi,  por edhe atë kombëtare

Read More...

Teatër

Talia e Flakës” – “Talia diskutimi” – aktori gjilanas nga Turqia, Orhan Kurtuldu: Trupin e kam në Turqi, zemrën në Kosovë

Read More...

Teatër

“Talia e Flakës 2024”: U anulua shfaqja “Hana po fluturon”, ja arsyjet

Read More...

Teatër

“Talia e Flakës 2024” – mbrëmja e tretë solli “Grafitet” e Teatrit të Preshevës

Read More...

Teatër

Nata e dytë e festivalit të dramës “Talia e Flakës 2024” – Shfaqja “Shtëpia e Zotit”, zgjon kërshërinë e publikut

Read More...

Teatër

Hapet festivali i dramës shqipe “Talia e Flakës 2024”, Gjilani mirëpret teatrot nga gjeografia mbarëshqiptare

Read More...

Teatër

Erson Zymberi: Teatri i Gjilanit nuk është thjesht një institucion, ai është një pasqyrë e identitetit tonë

Read More...