Ndërtimtari

Stadiumi i qytetit – 15mil € (Video)

7 javë – 7 projekte

Stadiumi i qytetit – 15mil €

Tashmë janë trajtuar dy ankesa dhe presim përgjigjen e OSHP për të vazhduar me shpalljen e fituesit dhe fillimin e punimeve. Pas shumë sfidave, stadiumi po jetësohet!

Projekt final e zbatues!

– Buxheti i siguruar!

– Mbi 9000 ulëse!

– Kategoria IV!

– Stadium modern!

Read More...

Ndërtimtari

Xhafer Xhelili u zgjodh kryetar i Shoqatës së Inxhinierëve dhe Arkitektëve të Gjilanit

Read More...