Libri

NJË PIKNIK ME RUSHITIN*

Read More...

Libri

Mr.Sc. Kurtesh Devaja dhuron arhivën e tij personale në biblotekën “Fan S. Noli” Gjilan

Read More...

Libri

Leonora Morina-Bunjaku: 85-vjetori i bibliotekës është një shenjë e madhe e vlerës së këtij institucioni në komunitetin tonë

Read More...

Libri

Biblioteka e qytetit shënoi 85- vjetorin

Read More...

Libri

Biblioteka e  Qytetit “Fan S Noli” Gjilan 85 vjet jetëgjatësi

Read More...

Libri

Profesori Mehmetali Rexhepi dhuron libra për Gjimnazin Natyror “Xhavit Ahmeti”

Read More...

Libri

NJËSHI RRËNUES A NDËRTUES (Ese)

Read More...

Libri

Një libër me vlera të veçanta historike, shkencore dhe memoaristike

Read More...

Libri

Libri “Dosja – ideologjia serbe e gjenocidit – Analizë nga burime serbe dhe ndërkombëtare” e autorit Fadil Kajazit, një dokumentar i veçantë që pasqyron politikën agresive serbe në drejtim të shqiptarëve

Read More...

Libri

HYSEN KËQIKU DHURON BIBLIOTEKËN E TIJ NË BIBLIOTEKËN “FAN S. NOLI”

Read More...