Arti pamor

EDHE ME KAPAKË TË UJIT NGJYRA E LULEVE ËSHTË E BUKUR

Read More...

Arti pamor

Në Ditën Ndërkombëtare të Gruas, kryetari Hyseni me bashkëpunëtorë vizitojnë ekspozitën “Art dhe Trashëgimi”, “Një jetë Art”

Read More...

Arti pamor

Migjen Fazliu u shfaq me një super ekspozitë

Read More...

Arti pamor

NË GJIMNAZIN NATYROR “XHAVIT AHMETI” EKSPOZITË E ARTIT PAMOR PËR DITËN E PAVARËSISË SË KOSOVËS

Read More...

Arti pamor

Migjen Fazliu më 17 shkurt do të hap ekspozitë personale

Read More...

Arti pamor

Artisti pamor Kushtrim Rashiti çmohet lart në Francë, një punim i tij bëhet  pjesë e komunës Saint  Louis

Read More...

Arti pamor

Piktura “Skënderbeu në mes shqiponjash” e autorit Gani Sadiku, fituese e Çmimit Blerës të Galerisë “Peneli i flakës 2024”

Read More...

Arti pamor

Nderohen me mirënjohje nxënësit që realizuan tetë piktura në telajo / pëlhurë me tematikë që paraqesin historinë e kombit tonë

Read More...

Arti pamor

“Tartufi” i Molierit do të jepet premierë në Gjilan

Read More...

Arti pamor

Dy piktura të artistes së njohur gjilanase, Magbule Xhemaili do të jenë pronë e Koleksionit të Galerisë Kombëtare të Kosovës

Read More...