ARSIMI

Konferenca Vjetore Ndërkombëtare e UKZ-së “Trendet dhe Sfidat në Zhvillimin e Shoqërisë Bashkëkohore”

Read More...

ARSIMI

Aplikimi për test të maturës zgjatet edhe për dy ditë

Read More...

ARSIMI

U shpalosën rezultatet e hulumtimit mbi dhunën në shkolla dhe faktorët e ndërlidhur me të

Read More...

ARSIMI

Është pensionuar Besa Berisha – Klaiqi, profesoreshë e Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë

Read More...

ARSIMI

Drejtoresha Albana Demiri, në Turqi merr mbështetje për paisjet Makers Space dhe makinat CNC

Read More...

ARSIMI

Prof.dr. Agim Rushiti nderohet me titullin Ambasador i Paqes, Shkencës dhe Edukimit

Read More...

ARSIMI

NXËNËSET TONA SHKËLQYEN ME EKSPERIMENTE NË BIOLOGJI DHE KIMI

Read More...

ARSIMI

NJË EKSKURSION QË NXËNËSVE GJATË DO T’U MBETET NË KUJTESË

Read More...

ARSIMI

Mbahet testi TIMMSS me 250 nxënësit e shkollave fillore

Read More...

ARSIMI

Policia e Kosovës në bashkëpunim me institucione komunale në Gjilan mbanë ligjëratë vetëdijësuese kundër dukurive negative në shkolla

Read More...