Gjilan

LDK: Pushteti i VV-së po i realizon premtimet për militantët e tyre në arsim, për çfarë depolitizimi na ka folur kryetari i Komunës në fushatë?!

Read More...

Gjilan

Ka ndërruar jetë zyrtari komunal, Bilall Dauti

Read More...

Gjilan

Shkolla “Musa Zajmi” bëhet tërësisht e qasshme për fëmijët me aftësi të kufizuara

Shkolla “Musa Zajmi” bëhet tërësisht e qasshme për fëmijët me aftësi të kufizuara

Gjilan, 1 korrik 2022 – Shkolla Fillore “Musa Zajmi” në Gjilan është bërë tërësisht e qasshme për fëmijët me aftësi të kufizuara.

Kjo fal iniciativës së Unicef Kosova Programme në bashkëpunim me Team Rijad, pasi të premten u përurua projekti i krijimit të qasjes në tualete për nxënësit me aftësi të kufizuara, duke i bërë të përshtatshme për ta.

Kryesuesi i Kuvendit Komunal të Gjilanit, Arianit Sadiku, e ka falënderuar UNICEF-in dhe Team Riad për këtë mbështetje për t’ju krijuar nxënësve të kësaj kategorie qasje të plotë.

Sadiku konfirmoi se Komuna po punon në vazhdimësi për implementimin e programit të gjithëpërfshirjes në shkolla, sikurse edhe për krijimin e qasjes së personave me aftësi të kufizuara në institucionet publike.

Në këtë projekt kanë kontribuar edhe donatorët, Arkatana, Albaqeramika dhe Meridian Express.

Read More...

Gjilan

Kryetari Hyseni priti në takim shefen e UNMIK-ut, Caroline Ziadeh

Read More...

Gjilan

Kuvendi i Gjilanit e miraton KAB-in 2023-2025, opozita nuk merr pjesë në seancë  

Read More...

Gjilan

Alban Hyseni: Gjilani merr përkrahje nga Ministria e Bujqësisë

Read More...

Gjilan

PD: Rreth 20€ i kushton një aplikuesi në konkursin e DKA-së në Komunën e Gjilanit

Read More...

Gjilan

Opozita lëshoi seancën, në mungesë kuorumi ajo u ndërpre

Read More...

Gjilan

Ismet Azizi ndalohet nga policia e Serbisë!

Read More...

Gjilan

Kryetari Alban Hyseni dhe qeverisja komunale mbajtën debat publik me qytetarë

Read More...