Shëndeti

Po zhvillohen punimet në rivitalizimin e QMF-së  në Pozharan

Read More...

Shëndeti

QKMF në Viti bëhet me klasë të veçantë për nënat

Read More...

Shëndeti

Dr. Arben Bislimi nuk është më ushtrues detyre i drejtorit të Klinikës së Onkologjisë

Read More...

Shëndeti

Kryetari Hyseni: Riorganizimi strukturor i Qendrave të Shërbimeve Shëndetësore në Gjilan do të sjellë shërbime më cilësore dhe korrekte për të gjithë bashkëqytetarët në nevojë 

Read More...

Shëndeti

Drejtoresha e Shëndetësisë, Aurorë Osmani, viziton Qendrat e Mjekësisë Familjare dhe Ambulancat e Mjekësisë Familjare në Gjilan

Read More...

Shëndeti

Dr. Arbenita Hajdari, drejtoresha e QKM-së po merr pjesë në punëtorinë e organizuar nga Ministria e Shëndetësisë, për hartimin e strategjisë sektoriale të shëndetësisë

Me qëllim të identifikimit të të gjitha problemeve e sfidave është e planifikuar SWOT analiza nga nëngrupi i KPSH-së.

Read More...

Shëndeti

Pensionohet dr. Ukshin Ismajli

Read More...

Shëndeti

Dita Botërore e Shëndetit Mendor  

Read More...

Shëndeti

Spitali Rajonal në Gjilan përfiton donacion 5 milionë euro për renovimin e objekteve

Read More...

Shëndeti

Është renovuar Reparti i Pulmologjisë në Gjilan

Read More...