Trashëgimi

TRASHËGIMIA E DY FSHATRAVE TË KOMUNËS SË BUJANOCIT

Read More...

Trashëgimi

Ambasadori britanik Nicholas Abott vizitoi Qendrën Rajonale për Trashigimi Kulturore

Read More...

Trashëgimi

Dardanapress organizon fushatën e promovimit të Trashëgiminë Kulturore  

Read More...

Trashëgimi

Dardanapress organizon debatin : Promovimi i Trashëgimisë Kulturore në Komunën e Kamenicës

Read More...

Trashëgimi

Atik Xhamia, Muzeu Etnologjik dhe shtëpia e Muhamet Shabanit në Përlepnicë bëhen objekte në mbrojtje të përhershme

Read More...

Trashëgimi

Gjama, ritual mortor ilir

Read More...

Trashëgimi

Atik Xhamia dhe ish-Shkolla e Muzikës në Gjilan objekte në mbrojtje të përhershme

Read More...

Trashëgimi

U promovuan dy libra që kanë të bëjnë me trashëgiminë kulturore të Luginës së Preshevës dhe të viseve shqiptare

Read More...

Trashëgimi

Muzeut Kombëtar të Kosovës gjatë kohës së luftës (1998-99) i janë marrë 1247 eksponate nga Akademia e Shkencave të Serbisë

Read More...

Trashëgimi

Mes QRTK së Gjilanit dhe Komunës së Kamenicës nënshkruhet marrëveshje bashkëpunimi

Read More...