Sporte të tjera

Lena Osmani fituese e Turneut TOP 8 U21, Alma Mehmeti e treta

Read More...

Sporte të tjera

Klubi i Gjimnastikës “Halil Alidema” stoliset me dhjetë medalje në garat e organizuara nga Federata e Gjimnastikës Artistike

Read More...

Sporte të tjera

Vajzat dhe djemtë e Gjimnazit Natyror “Xhavit Ahmeti”, të parët në garat e pingpongut

Read More...

Sporte të tjera

Klubi Rotarian ”Gjilani”, fal donacionit nga Kompania ABC design, ka dhuruar sot një tavolinë pingpongu për Konviktin e Nxënësve dhe të Studentëve në Gjilan

Read More...

Sporte të tjera

KP Drita për herë të gjashtë radhazi kampione e Kosovës në pingpong

Read More...

Sporte të tjera

Lenë Osmani – fituese e turneut ndërkombëtar “Herceg Novi Open 2022”

Read More...

Sporte të tjera

Klubi i Motoçiklizmit “MC06” nga Gjilani, do të jetë mikëpritës i edicionit të 9-të, të motoristëve më të mirë në shtetin e Kosovës

Read More...

Sporte të tjera

Paraqitje e shkëlqyer e Klubit të Gjimnastikës “Halil Alidema” në Turneun e Futbollit në Beguncë të Vitisë

Read More...

Sporte të tjera

Klubi i Gjimnastikës “Halil Alidema” fituese e Kupës për Performansë Artistike

Read More...

Sporte të tjera

ALP SAHITI DHE MELISA FETAHU TË BRONZTË NË SHAH NË GARAT BALLKANIKE TË SPORTIT SHKOLLOR TË MBAJTURA NË OHËR 

Read More...