Viti

Kryetari Haliti priti në takim gjeneralin e KFOR-it, József Szpisják

Read More...

Viti

Shefi i Zyrës së BE-së në Kosovë Tomas Szunyog qëndroi në Viti

Read More...

Viti

KOMUNA E VITISË – SHPALLJE PËR APLIKIM

Read More...

Viti

KPF i dha “vizën” për shqyrtim dhe miratim në Kuvend vendimit për caktimin e lokacionit për ndërtimin e objektit për personat me aftësi të kufizuara në fshatin Binçë

Read More...

Viti

Kryetari Haliti uron gjithë besimtarët e besimit Islam për muajin e shenjtë të Ramazanit

Me rastin e fillimit të muajit të shenjtë të Ramazanit, kryetari i komunës së Vitisë Sokol Haliti, ka përcjell urimet më të sinqerta besimtarëve mysliman, me dëshirën që ky muaj të jetë, muaj i mëshirës, muaj i faljes dhe mirëkuptimit të ndërsjellët, muaj i ngritjes morale, shpirtërore e fizike.

Uroi që muaji i Ramazanit ta gjejë vendin tonë, shoqërinë dhe familjet tona në harmoni, mirëqenie, lumturi dhe dashuri.

Ju uroj nga zemra, një Ramazan me agjërim të lehtë dhe të pranuar!

Me respekt:

Sokol Haliti

Kryetari i komunës së Vitisë

Read More...

Viti

Ministrja Rizvanolli dhe AnnaCarin Platon nga zyra e BE-së vizituan shkollën “Bafti Haxhiu”

Read More...

Viti

Komuna e Vitisë shënon Epopenë e UÇK-së

Read More...

Viti

Komuna e Vitisë përfituese e grantit të përformancës në vlerë prej rreth 800 mijë euro

Read More...

Viti

U mblodh Asambleja Komunale e Vitisë

Read More...

Viti

Komuna e Vitisë vazhdon bashkëpunimin me projektin Integriteti i Komunave të Kosovës

Read More...