Futbolli ndërkombëtar

Këta janë fituesit e garave në atletikë në Sportin Shkollor

Këta janë fituesit e garave në atletikë në Sportin Shkollor

Garat komunale në Atletikë Vrapim 60 m, 100m, 200 m, 400m Klasat e 6,7

Rezultatet Djem 60m:

Vendi i parë- Mesud Zymberi , Shfmu ,,Abaz Ajeti”

Vendi i dytë- Ensar Rexhepi , Shfmu ,,Musa Zajmi”

Vendi i tretë- Fron Hajdari, Shfmu,,Abaz Ajeti”

Vajzat 60m

Vendi i parë -Elsa Bunjaku , Shfmu “Vatra e Diturisë”

Vendi i dytë-Anisa Ajvazi ,,Don Bosko”

Vendi i tretë-Suela Elmazi ,,Zija Shemsiu”

Djem 100m

Vendi i parë -Elion Sherifi, Shfmu ,,Abaz Ajeti”

Vendi i dytë-Admirim Mehmeti ,,Esat Berisha”

Vendi i tretë-Blerton Terstena, ,Vatra e diturisë”

Vajzat 100m

Vendi i parë-Erzana Sylejmani ,,Musa Zajmi”

Vendi i dytë-Rona Emini ,,ThimiMitko”

Vendi i tretë-Tana Beqiri,,Fetah Qerimi”

Djemtë 200 m Kl 6,7

Vendi i parë-Mesud Zymberi ,,Abaz Ajeti”

Vendi i dytë-Bled Musliu ,,DonBosko”

Vendi i tretë-Elsar Rexhepi ,,Musa Zajmi”

Vajzat 200 m Vendi i parë-Elsa Bajraliu,,Vatra e diturisë”

Vendi i dytë-Suela Elmazi ,,Zija Shemsiu”

Vendi i tretë-Erona Kamberi,,ThimiMitko”

Vajzat 400 m Vendi i parë – Erona Emini ,,Thimi Mitko”

Vendi i dytë- Aulona Mustafa ,, NazimHikmet”

Vendi i tretë- Anisa Zeqiri ,,Agim Ramadani”

Djem 400m

Vendi i parë ,Adriatik Esati ,,Don Bosko”

Vendi i dytë-Korab Bajrami ,,Esat Berisha”

Vendi i tretë-Shefik Miftari,,Sadulla Brestovci

Shml 100 m,400m Djem

Vendi i parë Olt Kryeziu ,,Gjimnazi Zenel Hajdini”

Vajzat

Vendi i parë Frosina Sejdiu,,Gjimnazi Zenel Hajdini”

Organizimi ishte në nivel shumë të lartë me profesorët Muhib Sahiti, Reshat Syla , Kujtim Bajrami, Basri Dërmaku, Fehmi Sherifi, Elhami Shabani, Fatlum Jashari, Burbuqe Morina Kryeziu,Vlora Keka dhe u menaxhua mjaft mirë me një pjesëmarrje të mbi 100 nxënësve nga shumica e shkollave të Gjilanit me rrethinë.

me Respekt Afrim Selimi

You Might Also Like