Futbolli ndërkombëtar

Kamencia do të bëhet me stadium të ri të atletikës

Komuna e Kamenicës po bëhet me stadium të ri të atletikës. Kjo është bërë e ditur sot, pas një marrëveshje ndërtimi në mes Ministrisë së Kulturës dhe Sporit dhe kryetarit të komunës së Kamenciës. Firmën e kësaj marrëveshje e vendosën ministri Hajrullah Çeku dhe kryetari i komunës, Kadri Rahimaj.

Ky lajm më së shmuti do t’i gëzojë atletët e ekipit të Roganës, kampionët dhe rekordmenët e shumëfishtë të Kosovës dhe jashtë saj./Radio Star/

You Might Also Like