Futboll

Arsim Ostërgllava, kryetar i ri i KF Vllaznia të Pozharanit

 

Në takimin e rregullt  të mbajtur më 12 korrik 2017 , Bordi i drejtues, menaxhues i KF Vllaznia, pas  dorëheqjës së kryetarit të deritashëm Besim Halimi vendosi që të bëjë disa ndryshime  brenda kryesisë  me që rast  u zgjodh edhe kryetari i ri i klubit e ai është Arsim Ostërgllava si dhe u zgjodh kryesia e re e cila ka këtë përbërje :

Arsim Ostërgllava – Kryetar  Shpend Musa – Nënkryetar Faruk Pogragja – Drejtor Agon Pira – Drejtor Sportiv Ilir Zuka – Sekretar i pergjithshëm Ardian Kurteshi – Anëtar i bordit Besim Halimi – Anëtar i bordit Enis Alidema – Anëtar i bordit Muhamet Alidema – Anëtar i bordit Mirsad Sylejmani – Anetar i bordit  Alban Ajeti – Anëtar bordit Perparim Halimi – Anëtar i bordit 

Riorganizimi i kryesisë do të sjell shumë të  reja në klub e shumë  shpejtë edhe bomba e radhes. Aziz Zuka

You Might Also Like