Gjilan

LDK: Pushteti i VV-së po i realizon premtimet për militantët e tyre në arsim, për çfarë depolitizimi na ka folur kryetari i Komunës në fushatë?!

Read More...

Futboll

Këto janë tetë largimet nga SC Gjilani

Read More...

Futboll

Shengyl Imami kishte përgatitur këtë transpartent kur Prishtina hyri në Superligën e ish-Jugosllavisë

Read More...

Gjilan

Ka ndërruar jetë zyrtari komunal, Bilall Dauti

Read More...

Viti

KOMUNA E VITISË – NJOFTIM PUBLIK

Read More...

Futboll

Shkolla e Futbollit KOHA është fituese e turneut “KUSHTRIMI CUP 2022” me grupmoshën e 11-vjeçarëve

Read More...

Futboll

Ja sa vlejnë Drita dhe Gjilani

Read More...

Gjilan

Shkolla “Musa Zajmi” bëhet tërësisht e qasshme për fëmijët me aftësi të kufizuara

Shkolla “Musa Zajmi” bëhet tërësisht e qasshme për fëmijët me aftësi të kufizuara

Gjilan, 1 korrik 2022 – Shkolla Fillore “Musa Zajmi” në Gjilan është bërë tërësisht e qasshme për fëmijët me aftësi të kufizuara.

Kjo fal iniciativës së Unicef Kosova Programme në bashkëpunim me Team Rijad, pasi të premten u përurua projekti i krijimit të qasjes në tualete për nxënësit me aftësi të kufizuara, duke i bërë të përshtatshme për ta.

Kryesuesi i Kuvendit Komunal të Gjilanit, Arianit Sadiku, e ka falënderuar UNICEF-in dhe Team Riad për këtë mbështetje për t’ju krijuar nxënësve të kësaj kategorie qasje të plotë.

Sadiku konfirmoi se Komuna po punon në vazhdimësi për implementimin e programit të gjithëpërfshirjes në shkolla, sikurse edhe për krijimin e qasjes së personave me aftësi të kufizuara në institucionet publike.

Në këtë projekt kanë kontribuar edhe donatorët, Arkatana, Albaqeramika dhe Meridian Express.

Read More...

Futboll

Ekow Mills është futbollisti më i ri i FC Drita

Read More...

Viti

Kryetari i Vitisë Sokol Haliti  në debatin e parë me qytetarët:  “Rritja e cilësisë së shërbimeve komunale  dhe krijimi i kushteve për investime prioritet i komunës”

Read More...