Zgjedhjet 2021

Gjithë Anamorava me VETËVENDOSJEN! 

Read More...

Zgjedhjet 2021

Lutfi Haziri: Falëmnderit Dardania I dhe Dardania II për besimin dhe rikthimin e madh të LDK-së

Read More...

Zgjedhjet 2021

Këta pritet të jenë asamblistët e AAK-së në Gjilan

Read More...

Zgjedhjet 2021

Mobilizim i jashtëzakonshëm për të thelluar fitoren më 14 nëntor 

Read More...

Gjilan

Ja numri i rasteve të reja me covid19 në Kosovë

Read More...

Gjilan

Lutfi Haziri: Në Spitalin e Gjilanit nuk kemi të shtrirë asnjë pacient me COVID-19

Read More...

Zgjedhjet 2021

Do të përkujdesemi që të ofrojmë kushte më të mira për bizneset e vogla

Read More...

Zgjedhjet 2021

Këta pritet të jenë 14 këshilltarët komunalë të LDK-së në Asamblenë Komunale të Gjilanit

Read More...

Zgjedhjet 2021

Gumnishta e Kravarica të mobilizuara si kurrë më parë

Read More...

Zgjedhjet 2021

Do të krijojmë infrastrukturën e nevojshme për bizneset e vogla

Read More...