Bujqësi

Kultivuesit e patates nga Fshati Debellde, kërkojnë komenzimin e dëmeve që kanë pësuar në pamundësi që të shesin prodhimet e tyre si pasojë e ndalimit të punës së tregjeve të gjelbërta

Read More...

Bujqësi

Përkrahje për fermerët vitias në kuadër të projeketit të përbashkët gjatë këtij viti do të bëhet në sektorin e Bimëve Mjekësore Aromatike dhe frutave manore

Read More...

Bujqësi

Gjilani shpërndan 31 mëshqerra për blegtorët

Read More...

Bujqësi

Gjilani shpërndan 35 krerë lopë për fermerët, kosto 100 mijë euro

Read More...

Bujqësi

Gjilani shpërndan farë gruri për 940 fermerë

Read More...

Bujqësi

Në fshatin Debellde të Vitisë për herë të parë shënohet Dita e Patates

Read More...

Bujqësi

Mekanizëm bujqësor për 60 fermerë

Read More...

Bujqësi

Hamdi Hasani nga Debelldeu i Vitisë  fermer më i dalluar në kultivimin patates, kërkon me shumë mbeshtetje me subvencione nga  Institucionet qendrore dhe komunale

Read More...

Bujqësi

Gjilani shpërdan pesë krerë gjedhesh për farmerët, donacion i shkollës së agrobiznesit

Read More...

Bujqësi

Në tokat bujqësore të Komunës së Vitisë, sivjet ka për gati 20 përqind më pak grurë se vitin e kaluar

Read More...