Komunikacion

Ndërpritet protesta e transportuesve në Gjilan, fillon puna në të gjitha vijat e mëhershme

Read More...

Komunikacion

Reagim i Degës së AAK-së në Viti ndaj anulimit të kyçjes së Vitisë në autostradën “Arben Xhaferi”

Read More...

Komunikacion

Shoqëria Civile dhe Shoqata e Bizneseve reagojnë ashpër ndaj anulimit të vendimit për kyçjen e Vitisë në autostradë.

 

Read More...

Komunikacion

Abdixhiku: Autostrada e Anamoravës do të bëhet dhe pikë

Read More...

Komunikacion

FOL kërkon ndërprerjen e procedurave tenderuese për tenderin prej 110 milion eurosh të vazhdimit të autoudhës për Gjilan

Read More...

Komunikacion

Autoudha Prishtinë-Gjilan-Dheu i Bardhë rreth 5 milion euro më shumë

Read More...

Komunikacion

Asfaltohet rruga Sllatinë e Epërme -Dardani

Read More...

Komunikacion

Prokuroria Speciale fillon hetimet rreth kontratës për ndërtimin e auto-udhës Prishtinë – Gjilan – Dheu i Bardhë

Read More...

Komunikacion

Nisën  punimet në rivitalizimin e rrugës Viti-Binqë

Read More...

Komunikacion

Rruga  Pozheran – Viti  po paraqet pasiguri për drejtuesit e automjeteve

Read More...