Tregti/Turizëm

Hotel “Festimi” thërret pushuesit Kosovar në Durrës

Read More...

Tregti/Turizëm

URIME VITI I RI

Read More...

Tregti/Turizëm

URIME VITI I RI

Read More...

Tregti/Turizëm

”Viva Fresh Store” hapi qendren e re tregëtare edhe në Pozharan të Vitisë

Read More...

Tregti/Turizëm

Inspeksioni i Vitisë në aksion për të heq nga shitja mallrat me origjinë nga Serbia dhe Bosnja e Hercegovina

Read More...

Industri, Tregti/Turizëm

Nënshkruhet edhe nje marrëveshje për investime në komunën e Vitisë në vlerë prej rreth 2 milion euro për ndërtimin e Zonës Ekonomike në Budrikë

Read More...

Bujqësi, LAJME, Tregti/Turizëm

Hapet Panairi Regjional për promovimin e produkteve vendore

Komuna e Gjilanit ka bërë sot hapjen e panairit regjional “Gjilani 2016”, i cili organizohet me qëllim që të promovohen produktet vendore të kësaj Komune.

Read More...