ARSIMI

Urimi për 7 Mars dhe preokupimi për gjendjen në arsim

Read More...

ARSIMI

Profesorët e Shkollës së Muzikës, Gjimnazit dhe “Selami Hallaqit” performuan për ditën e 7 marsit

Read More...

ARSIMI

Profesorët e Shkollës së Muzikës, Gjimnazit dhe “Sleami Hallaqit” performuan për ditën e 7 marsit

Read More...

ARSIMI

Në Gjimnazin “Xhavit Ahmeti” u shënua 7 dhe 8 marsi

Read More...

ARSIMI

Kompania “AREA” nga sot vazhdon punimet në ndërtimin dhe përfundimin e objektit të shkollës në Pozharan

Read More...

Shëndeti

QMF në Pozharan bëhet më një autoambulancë të ndihmës së shpejtë për herë të parë

Read More...

ARSIMI

Numri i nxënësve vazhdimisht po shkon duke rënë

Read More...

ARSIMI

Në Klubin e Anglishtes u diskutua për barazinë gjinore

Read More...

ARSIMI

Nesër ora e parë e mësimit i kushtohet vetëdijësimit me masat parandaluese rreth Coronavirusit

Read More...

Shëndeti

Ismajli: Gjilani ka ndërmarrë masat për mbrojtje nga Coronavirusi, sipas kërkesave të IKSHP

Read More...