Shëndeti

Kryetari Sokol Haliti vizitoi QKMF-në në Viti

Read More...

Shëndeti

Muhamed Ismajli dhuron ndihmë nga Zvicra për popullin e Gjilanit

 

Read More...

Shëndeti

Komunat hallka e parë e menaxhimit të Emergjencës Shëndetësore

 

Read More...

Shëndeti

ÇKA E DALLON KORONAVIRUSIN NGA GRIPI DHE PËRSE ËSHTË E NEVOJSHME KARANTINA

Read More...

Shëndeti

Fshati Sllatinë e Epërme bëhet me ambulantë

Read More...

Shëndeti

Mjekët specialistë po ikin

Read More...

Shëndeti

Ka shumë pakënaqesi të qytetarëve të Gjilanit si ndaj kujdesit parësor shëndetësor ashtu edhe ndaj atij dytësor

Read More...

Shëndeti

QMF në Pozharan bëhet më një autoambulancë të ndihmës së shpejtë për herë të parë

Read More...

Shëndeti

Ismajli: Gjilani ka ndërmarrë masat për mbrojtje nga Coronavirusi, sipas kërkesave të IKSHP

Read More...

Shëndeti

Përuruohet Ambulanca e Llashticës, kosto 73 mijë euro


Read More...