Arti pamor

Ekspozitë në 12-vjetorin e shpalljes së Pavarësisë së Kosovës

Read More...

Arti pamor

Zeqirija Rexhepi, fitues i çmimit blerës në “Peneli i Flakës”

Read More...

Arti pamor

Këta janë pjesëmarrësit e ekspozitës mbarëkombëtare ” Peneli i Flakës”

Read More...

Arti pamor

Avni Behluli, artist, veprat e të cilit po vlerësohen në mbarë botën

Read More...

Arti pamor

Ermira Berisha, e para në artet pamore

Read More...

Arti pamor

U shfaq filmi “Climate Change-The Facts”

Read More...

Arti pamor

“Varg e Vi” relakson pacientët

Read More...

Arti pamor

“Varg e Vi” ekspozon në Spitalin e Përgjithshëm të Gjilanit

Read More...

Arti pamor

Në Berlin, në Galerinë  Reuter Kunstraum hapet Ekspozita e piktorit Sali Musliu ‘’ Walkin Through Memori es ‘’ (Shfletim nëpër kujtime)

Read More...

Arti pamor

Projekti Wopart 2019 me temën “Arti dhe liria” u prezantua nga Fondacioni Zviceran Ibrahim Kodra

Read More...