Libri

“VJESHTA LETRARE E GJILANIT” PËR ROMANIN E AZIZ MUSTAFËS: “MOS E HARRO JAPONINË, SUZANË”

Read More...

Libri

POEZI E DHEMBJES DHE E QËNDRESËS

Read More...

Libri

“VJESHTA LETRARE E GJILANIT” IU “VJEN” VETËM PËRMES SHKRIMEVE

Read More...

Libri

Ethe

Read More...

Libri

Pandeli Koçi mysafir i “Vjeshtës letrare të Gjilanit”

 

Read More...

Libri

DINJITETI I KRITIKËS SONË

Read More...

Libri

NJË HUMBJE E MADHE PËR LETËRSINË TONË

Read More...

Libri

HAPEN E VEPRIMTARITË LETRARE TË MANIFESTIMIT TRADICIONAL “VJESHTA LETRARE E GJILANIT 2020”

Read More...

Libri

DY NOVELAT E SAZAN GOLIKUT SHËNOJNË HAPJEN E SIVJEME TË “VJESHTËS LETRARE.. “

Read More...

Libri

KALLËZIMTARJA H

Read More...