Muzikë

Jon Kosumi lanson këngën “Tradhëtare”

Read More...

Muzikë

Haziri: Lamtumirë, miku im i shtrenjtë Ismet Bogujevci!

Read More...

Muzikë

Për nder të 13-vjetorit të Pavarësisë, mbahet Festivali “Gjilani Fest 2021”

Read More...

Muzikë

Nuela Zubaku fiton çmimin e dytë në garat e pianos

Është mbajtur edicioni i parë virtual i “MEMA FESTIVAL 2021”, ku morën pjesë nxënës nga shumë vende të ndryshme të Ballkanit. Ndër ta ishte edhe vogëlushja Nuela Zubaku, pianistja e re nga Gjilani, e cila fitoi çmimin e dytë në këto gara të pianos në kategorinë B. Ajo u lind më 20.01.2012 dhe vijon mësimin e ulët në shkollën e muzikës në Gjilan tek mësuesja e pianos Hajrije Bislimi. Nuela, kjo talente e vogël që premton shumë padyshim se do të vazhdojë të përfaqësoj edhe më tej shkollën, komunën e më gjerë./kryelajmi.com/Elona Sadiku/

Këtu më poshtë gjendet linku:

Read More...

Muzikë

Me Festivalin e Muzikës Popullore “Fest Flaka” , u mbyll “Flaka e Janarit 2021”

Read More...

Muzikë

“Xixat e Flakës” sërish shndritën në “Flaka e Janarit”

Read More...

Muzikë

Filharmonia e Kosovës nderon “Flakën e Janarit 2021”

Read More...

Muzikë

Gjilani organizoi koncert të muzikës klasike në nderim të 93 qytetarëve të cilët e humbën betejën me COVID-19

Read More...

Muzikë

Koncert i muzikës klasike për personat që humbën jetën nga covid19

Read More...

Muzikë

Ilda Nuhiu merr çmimin e parë në “LYRA”

Read More...