Teatër

Teatri i Gjilanit e zgjidhi problemin 20-vjeçar të pavarësimit dhe buxhetimit shtetrorë

Read More...

Teatër

Nderohen me mirënjohje personalitetet e vitit, Adriana Matoshi dhe Fatmir Spahiu

Read More...

Teatër

Sonte mund të shikoni online komedinë “Shfaqja që shkon keq”

Read More...

Teatër

Teatri i Gjilanit fiton çmimin për shfaqjen më të mirë

Read More...

Teatër

Interesim i jashtëzakonshëm i publikut gjilanas për shfaqjen “Trenat”

Read More...

Teatër

“Gravitet”, shfaqje që pasqyron historinë nëpër të cilën ka kaluar populli shqiptar

Read More...

Teatër

“Shkamat” ofron magji teatrale për publikun gjilanas  

Read More...

Teatër

“Bryma e Vdekjes”  solli në Teatrin e Gjilanit kujtimet rrëqethëse nga kampi i Bllacës

Read More...

Teatër

Festivali “Talia e Flakës 2020” sjell shfaqjet më të mira nga Kosova

Read More...

Teatër

Këto janë shfaqjet që do të jepen në “Talia e Flakës 2020”

Read More...