Gjilan

Ismajli: Mos bini pre e njerëzve të porositur, po i mbështesim të gjitha familjet në nevojë

Read More...

Gjilan

Haziri kujton martirët e Lladovës, në 21 vjetorin e vrasjes mizore

Read More...

Gjilan

Haziri apelon të gjitha ata që kanë pasur kontakte me të infektuarit e Topanicës, t’i lajmërojnë organet dhe të vetizolohen

Read More...

Gjilan

Ismajli: Duhet t’i zbatojmë të gjitha këshillat për ta parandaluar përhapjen e pandemisë

 

Read More...

Gjilan

Komuna e Gjilanit pranon 10 mijë kilogramë miell nga shoqata “Firdeus”

Read More...

Gjilan

Ismajli: Malësia e Zhegocit e qetë dhe me mobilizim të përgjithshëm kundër Covid 19

Read More...

Gjilan

Haziri: Lajmi i mirë është se tash e pesë ditë nuk e kemi asnjë rast të dyshuar me Covid19 nga Gjilani

Read More...

Gjilan

Tash e pesë ditë, asnjë rast nuk është testuar në Gjilan për Covid-19

Read More...

Gjilan

Haziri: Në këtë situatë kundër pandemisë, po punojmë që askush të mos mbetet pa bukë në sofër 

Read More...

Gjilan

Ismajli vlerëson lartë punën e mantelbardhëve dhe Këshillin e Përlepnicës kundër Covid-19

Read More...