Gjilan

Ka ndërruar jetë historiani Adem Murati

Read More...

Gjilan

Presidenti Ilir Meta dekoron mësuesin dhe kryengritësin nga Gjilani, Mustafë Koka, me titullin “Kalorës i urdhrit të flamurit”

Read More...

Gjilan

Sot 40 raste të reja me COVID-19

Read More...

Gjilan

E futën në sondazh e ai fare nuk është kandidat për kryetar të Gjilanit

Read More...

Gjilan

Lutfi Haziri: Do t`i rekomandojmë qeverisë heqjen e orës policore dhe të maskave për personat e vaksinuar

Read More...

Gjilan

Ismajli vlerëson lartë punën e Komitetit konsultativ për personat me aftësi të kufizuara

Read More...

Gjilan

Haziri ngushëllon familjet Alidema e Berisha, me rastin e ndarjes të Alije Berisha – Alidema

Read More...

Gjilan

Haziri: Gjilani shënon ulje të rasteve me COVID-19, apeloj për vaksinim dhe respektim të masave

Read More...

Gjilan

Kryesuesja e Kuvendit Komunal të Gjilanit, Shpresa Kurteshi-Emini pret në takim vëzhguesit e zgjedhjeve nga Bashkimi Evropian

Read More...

Gjilan

Dega e PDK-së deponon ankesë kundër vendimit për miratimin e Planit Zhvillimor Komunal (PZHK)

Read More...