Viti

JAVA PËR TË DREJTAT E VIKTIMAVE TË KRIMIT

Read More...

Viti

Në komunën e Vitisë aksidentet në komunikacion shenojnë rënie të ndieshme

Read More...

Viti

Kryetari Haliti në vizitë studimore në Freiburg të Gjarmanisë

Read More...

Viti

Fatmir Matoshi është ministër i ri i Planifikimit Hapësinor dhe Mjedisit

Read More...

Viti

Ka 18 vite që sorollatën nëpër gjykata duke kërkuar kthimin e pronave të tyre të konfiskuara nga ish-pushteti komunist!

Read More...

Viti

Kryetari Haliti inspektoi punimet që po bëhen në disa projekte të infrastrukturës

Read More...

Viti

Haliti priti në takim përfaqësuesit e UNICEF-it për Kosovë

Read More...

Viti

Kryesuesi Pira dhe zv.kryetari Aliu vizituan komunën Kriva Pallanka të Maqedonisë

Read More...

Viti

Veturat e parkuara jo në vendet adekuate,po e ngulfasin lëvizjen e lirë,dhe janë tejet shqetësuese për qytetarët

Read More...

Viti

Komuna Vitisë përfiton mbi 105 mijë euro

 

Read More...