Viti

Seanca e katërt e rregullt e KK të Vitisë u ndërpre shkaku i mungesës së kuorumit për punë

Read More...

Viti

Kryetari Haliti raportoi për punën 6 mujore të Institucioneve komunale të Vitisë

Read More...

Viti

Sokol Haliti: Jemi në gjendje  epidemiologjie jo të mirë , na duhet mobilizim më i shtuar dhe të kemi shumë kujdes

Read More...

Viti

Kryetari Haliti vizitoi punimet në pastrimin e një përroske në fshatin Drobesh

Read More...

Viti

KFOR LMT- K20 Viti, ndihmon QKMF-në në luftën kundër përhapjes së virusit pandemik COVID-19

 

Read More...

KRONIKË E ZEZË

Dy aksidente trafiku në magjistrale

Read More...

KRONIKË E ZEZË

Një serb ther bashkëkombasin e vet me thikë

Read More...

KRONIKË E ZEZË

Gjatë një jave 25 persona të arrestuar

Read More...

Viti

AAK dhe LDK-ë në bashkëqeverisje në qeverinë lokale  në Viti

Read More...

Viti

Komuna e Vitisë dhe UBT nënshkruan marrëveshjen e bashkëpunimit për hartim të Planit Zhvillimor Komunal

Read More...