Viti

U mbajt diskutimin për planifikimin e buxhetit me sportistët vitias

Read More...

Viti

Reagim i kryetarit Haliti, lidhur me prononcimin për medie të  LVV – Viti, lidhur me kyçjen  e komunës së Vitisë në autostradën “Arbër Xhaferi”

Read More...

Viti

Kryetari i Vitisë Sokol  Haliti i shqetësuar nga përhapja e vatrave të zjarrit sot nga afër i vizitoi disa nga to

Read More...

Viti

Reth 500 mije euro janë inkasuar nga të hyrat vetanake në gjashmujorin e parë të këtij viti

Read More...

Viti

Urimi i kryetarit Haliti me rastin e Festës Kurban Bajramit

Të dashur qytetarë Të nderuar besimtarë myslimanë Kjo festë e çmuar e Kurban Bajramit është simbol vlerave njerëzorë që përçon mesazhin e paqes, tolerancës dhe solidaritetit në mes të njerëzve dhe në veçanti të mbështetjes se njerëzve në nevojë përmes veprave humane.

 

Në prag të kësaj feste të çmuar dua të ju urojë besimtarëve myslimanë festën në fjalë në veçanti bashkatdhetarëve tanë të cilët gjenden kësaj radhe në pushime pranë familjes, natyrisht ky urim është edhe për të gjithë ata që sot nuk janë në vendlindjen e tyre të dashur. Gëzuar festa e Kurban Bajramit!

 

Sinqerisht Sokol Haliti Kryetari i komunës së Vitisë.

Read More...

Viti

Qytetarët e Pozharanit, pranë ujësjellsit të etur !

Read More...

Viti

Përdhosën dhe nëpërkëmben flamujt kombëtarë në varrezat e dëshmorëve në Viti

Read More...

Viti

KOMUNIKATË PËR MEDIE NGA ZYRA PËR INFORMIM DHE MARDHHËNJE ME PUBLIKUN E VITISË

Read More...

Viti

Zv. Kryetari Hasan  Aliu organizoi një takim lamtumirës për ekipin e LMT së KFOR-it amerikan

Read More...

Viti

Ka ndërruar jetë Nexhmedin Jakupi, drejtor i Drejtorisë së Sherbimeve Publike në Viti

Read More...