Viti

Drejtoresha e QKMF-së në Viti Dr.Vjollca Kadolli-Halili : ”Lerini politikanët të merren me veten e tyre, dëgjojini Ministrinë  dhe Institutin Kombëtar të Shënddetit Publik”

Read More...

Viti

KFOR-i amerikan përkrah kryetarin Sokol Haliti dhe e përgëzon për menaxhim të situatës

Read More...

Viti

Pas një javë vetëizolimi IKSHPK-ja ka marrë mostrat për testim të ekipit mjekësor të Vitisë

Read More...

Viti

Komuna e Vitisë ka raporte të rregullta dhe të shkelqyeshme me KFOR-in amerikan

Read More...

Viti

Gjendja nën kontroll dhe qytetarët e komunës së Vitisë po respektojnë vendimin për mosdalje të panevojshme nga shtëpitë

Read More...

Viti

Emilija Rexhepi, ministrja e MAPL-së e para që vizitoi Vitinë

Read More...

Viti

Komuna e Vitisë iu bën thirrje qytetarëve që të zovogëlojnë sasinë e mbeturinave

Read More...

Viti

Izolohet Stublla dhe familja e 77-vjeçarit

Read More...

Viti

Takim me përfaqësues të policisë, subjekteve politike, drejtorët e drejtorive dhe shoqërisë civile rreth masave të parandalimit të përhapjes së virusit Korona

Read More...

Viti

Komuna e Vitisë dhe drejtorët e shkollave diskutuan mbi masat parandaluese të përhapjes me Koronavirus

Read More...