Sporte të tjera

U mbajtën garat komunale në ping pong për djemë e vajza

Read More...

Sporte të tjera

Arbesa Hyseni dhe Alea Alidema në mesin e shtatë garueseve më të mira në Ligën A për Kupë në Gjimnastikë Artistike

Read More...

Sporte të tjera

Nxënësit e Gjimnazit Natyror “Xhavit Ahmeti”, kampionë të Kosovës në Shah

Read More...

Sporte të tjera

Nxënësit e Gjimnazit Natyror “Xhavit Ahmeti”, të parët në garat Rajonale në Shah

Read More...

Sporte të tjera

Gjimnazi “Xhavit Ahmeti” e SHMU “Sadullah Brestovci” të parët në garat komunale të shahut

Read More...

Sporte të tjera

Gara e Motoçiklizmit kënaqi shikuesit

Read More...

Sporte të tjera

Klubi i Gjimnastikës “Halil Alidema” merr katër medalje në garat republikane

Read More...

Sporte të tjera

Kryetari Haziri pret në takim përfaqësuesit e Shoqatës së sporteve shkollore dhe Shoqatës së Çiklizmit

Read More...

Sporte të tjera

Jetlum Limani dhe Anila Ajeti, fitues të garave në not

Read More...

Sporte të tjera

Gjimnastet e Klubit të Gjimnastikës Halil Alidema shkëlqyen edhe në Shqipëri

Read More...