Sportet luftarake

Erdi Latifi dhe Anes Isufi boksierë që po vijnë fuqishëm

Read More...

Sportet luftarake

Betim Maliqi  për pak nuk arriti deri te medalja në Kampionatin Botëror për të rinj në Kili

Read More...

Sportet luftarake

Karateisti i ri Endrit Beka arrin deri në çerekfinale në Kampionatin Botëror për kategori të reja në Kili

Read More...

Sportet luftarake

Në turneun e karatesë “Katana Open 2019” kanë marrë pjesë 45 klube me 490 garues

 

Read More...

Sportet luftarake

Të dielën mbahet “Katana Open 2019”

Read More...

Sportet luftarake

Dy boksierë gjilanas pjesë e Reprezentacionit të Kosovës që udhëtojnë për Zvicër

Read More...

Sportet luftarake

Kryetari Haliti ndanë donacion boksierës vitiase, Djellza Ahmeti

Read More...

Sportet luftarake

Benjamim Shabani, vendi i tretë në Evropë

Read More...

Sportet luftarake

Betim Maliqi, i bronztë në Kupën Botërore në Umag të Kroacisë

Read More...

Sportet luftarake

Elmaz Bajrami, njeriu që la gjurmë në boksin gjilanas

Read More...