Futboll

Drita e katërta, Gjilani nuk e ka të sigurt pozitën e gjashtë

Drita është katërta në tabelë në Superligën e Kosovës në Futboll dhe në vaazhdim gjashtë ndeshje do t’i ketë në fushë të vetë dhe pesa jashtë saj, gjë e cila nuk mund të thuhet për Gjilanin, i cili nuk e ka të sigurt pozitën e gjashtë, ngase pritet të luhet edhe një ndeshje, ajo ndërmjet Flamurtarit të Prishtinës dhe Ballkanit të Suharekës.

I vetmi rezultat që i konvenon Gjilanit është ai baras ndërmjet Flamurtarit dhe Ballkanit, kurse fitorja e njërës apo palës tjetër ekipin kuq e bardh e dërgon në pozitën e shtatë.

Ja tabela pa ndeshjen Flamurtari – Ballkani:

You Might Also Like