Futboll

Fitojnë ekipet e komunës së Vitisë, humbin ato të Kamenicës

Dy ekipet e komunës së Vitisë, Vitia dhe Vllaznia e Pozharanit e ato të komunës së Kamenicës, Kika dhe Bashkimi kanë shënuar humbje dhe rrezikojnë largimin nga Liga e parë e Kosovës në Futboll.

Ka qenë Vitia ajo që ka luajtur ditën e shtunë dhe ka shënuar fitore të vlefshme në luftë për pozitën e katërt që dërgon në ndeshjen e barazhit dhe që mundëson inkuadrim në rang më të lartë të garave.

Fitore ka shënuar edhe Vllaznia e Pozharanit në derbin e Anamoravës, ku ka mundur ekipin e Kikës nga Hogoshti me rezultat 1:0.

Ndërkohë, Bashkimi I KOretinit që ka luajtur në fushë të vet ka pësuar humbje të thellë nga Dukagjini me rezultat 0:3.

Vitia – Arbëria 2-1

Vushtrria – Drenasi 2-0

Bashkimi – Dukagjini 0-3

Vllaznia – Kika 1-0

You Might Also Like