Viti

Gjendje e paqëndrueshme epidemiologjike- Vitia me 119 raste pozitive me KOVID -19

 

Gjendja epidemiologjike në Komunën e Vitisë vlerësohet e paqëndrueshme. Rritja e numrit të të infektuarve me Covid-19, ka ngritur edhe gatishmërinë e Komitetit Komunal për Mbrojtje dhe Shpëtim (KKMSH) dhe të institucioneve komunale. Në mbledhjen e rregullt, të këtij komiteti, këtë të shtunë, u kërkua zbatim i pwrpikwt i masave mbrojtëse, për të shmangur përkeqësimin e gjendjes.

 

Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti, tha se nëse numri i rasteve të reja rritet këto ditë, atëherë komuna hyn në Zonë e ashtuquajtur të kuqe dhe i nënshtrohet karantinimit. Kështu që për të mos ardhur puna deri këtu, ka kërkuar nga të gjithë kujdes maksimal.

Aktualisht në Komunën e Vitisë janë 119 raste pozitive me virusin Covid-19.Aziz Zuka

 

You Might Also Like