Gjilan

Gjeti kuletën me 2600 euro e dorëzoi në polici

Policia e Kosovës stacioni policor në Viti njofton se me date 12 gusht 2017  rrethe orës 17;00 në Stacionin policor në Viti është paraqitur  një Qytetari Naip Murseli rrethe 60 vjeçar  nga fshati Beguncë komuna Viti  i cili i ka dorëzuar  një portofol me një shumë parash prej 2600 euro , ky qytetar i ndershëm ka njoftuar polici se portofolin e kishte gjetur ne rrugën e UCK, ne Viti dhe pasi e kishte vërejtur ketë shumë të konsiderueshme të parave kesh menjëherë  ishte drejtuar për në stacionin e policisë në Viti.
Pas kontrollimit dhe evidentimit të parave nga policia është  gjetur edhe dokumenti identifikues (letërnjoftimi ) i personit që i takonte  ky portofol, policia  ka  njoftuar   personi, pronarin e Portofolit  të cilit ju kanë kthyer portofoli me shumën e parave.
Për ketë Policia e Kosovës, Stacioni policor i Vitisë falënderon qytetarin për ketë ndershmëri dhe përgjegjshmëri sa humane aq edhe fisnike.

You Might Also Like