Gjilan

Haziri: Vazhdoni të jeni solidarë dhe lojalë

Nëse vazhdoni me qenë solidar dhe lojal si deri sot në ditën #218 në luftë kundër pandemisë, do të jemi Komuna që do të përkujtojë 47 qytetarë që e humbën betejën me #COVID19. Gjendja e përgjithshme e përballjes me pandeminë është kjo: 1111 të infektuar në total, 986 të shëruar, 78 raste aktive, 47 të vdekur, 15 në hospitalizim dhe 122 mostra në pritje. Kujdes, mos u bën për kujdes intenziv.

You Might Also Like