SPORTI

Juniorët më të mirë në sportin gjilanas

Në Ditët e Çlirimit të Gjilanit janë përzgjedhur edhe juniorët më të mirë në sportin gjilanas, përzgjedhjen  e të cilëve e ka bërë Komisioni në përbërje: Malazog Hoxha, kryesues, Arben Maliqi, Veton Xhemaili, Agim Latifi dhe Drilon Sylejmani. Ky komision, juniorët më të mirë për vitin 2018/2019 ka përzgjedhur këta sportistë:

 

Vesa Ibrahimi, Klubi i Karatesë Drita

Blerim Maliqi, Klubi i Karatesë Katana

Hatixhe Zejnullahu, Klubi i Karatesë As

Adonit Isufi, Klubi i Hendbollit Zhegra

You Might Also Like