Viti

Kryetari Haliti zhvilloi një takim me koordinatorin nacional për reforma shtetërore në Qeverinë e Kosovës

Kryetari i komunës së Vitisë Sokol Haliti, ka zhvilluar sot një takim me Besnik Tahirin, Koordinator nacional për reforma shtetërore në Qeverinë e Kosovës, ku u bisedua për avancimin e mëtejmë të bashkëpunimit dhe koordinimit e punëve dhe aktiviteteve Qeveri – Komunë, me theks, çështjet që duhet adresuar edhe më tuje në kuadër ë Forumit të përbashkët.

Besnik Tahiri, është shprehur se ishte kënaqësi të shoh rezultatet e përbashkëta që janë arritur , ndërkohë ka uruar përfaqësuesit e komunave për të arriturat, njëkohësisht tu shpreh mirënjohje dhe falënderim për të gjithë ata që

kontribuan në këtë proces, nisur nga grupi punues, komunat, akterët tjerë të përfshirë.

Në këtë takim ishin prezent edhe nënkryetari i Komunës së Gjilanit, Arbër Ismaili, si dhe përfaqësues tjerë të këtyre dy komunave.

Aziz Zuka

 

You Might Also Like