Libri

NA KRIPOSËN ME RRENA

Avdush Canaj

NA KRIPOSËN ME RRENA

Na kriposën me rrena
në mëngjes e në mbrëmje.

Veshët s`u rritën si lepujve
as hunda si Pinokut.

Vetëm faqet u fryhen
dhe xhepat e thellë.

E skuqura e fytyrës u humbi
në ditën e parë të rrenës.

You Might Also Like